But Hello!

Så va det lördag igen då :) Fy faskien va härligt, och tokfint väder är det också wie :)

Idag kommer en kvinna som heter Zita hit, hon är igång med att göra en bok om knivstas hus och gårdar och vill ta en bild på vårt hus :)
Så nu är mamma och pappa igång med att klippa gräset, plantera lite nya blommor, piffa upp stället helt enkelt.

Ska bli jättekul att se hur dset blev sen när boken är klar.


Nu ska jag gå ner o väcka Janne som ligger o sover jag är hungrig och vill ha frukost nu!


nyplockade




Jag och Syster var ute igår och plockade, underbart. Det doftar liljekonvalj i hela mitt rum :)

Bra Cecilia!

Cecilia ska ha en klapp på axel idag, en poäng.
Det är nämnligen så att jag har bestämt mig för att göra lite ändringar i mitt liv. Skära ner på stressen och leva ut varje dag, inte gå o längta efter saker som kommer att ske.

En del i ändringarna var att jag bestämde mig för att gå upp lite tidigare och ta en promenad på morgonen. Så både igår och i dag fick jag till det. Nu är inte inte promenader som ska fungera som träning utan mer som meditation....traska runt i lugn och ro, en bra start på dagen!

Imorn ska jag vara i skolan klockan åtta så då tar jag nog promenaden när jag kommer hem....för det är också okej!  :)


Tack för mig!


Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra egentligen?
Jag känner att det spritter i kroppen men jag vet inte åt vilket håll....Jag har precis ätit, det är kanske därför jag har extra energi?? nej men det kan inte stämma, jag som alltid hamnar i matkoma efter jag ätit!
Det kan inte vara för att jag sovit bra, för det har jag inte. Janne snarkade mer eller mindre hela natten och för er som inte vet så sover jag inte speciellt hårt när jag sover. Jag vaknar av typ ingenting, så vaknade till för varje snarkning :)

Eller jo nu kom ja på det! jag la mig ute o solade ett tag och somnade till....sov en halvtimme kanske, det är nog därför!

Nu ska jag förbereda mig för opponeringen vi ska ha imorn, sen tar jag nog en promenad tror jag,

Tack o hej!


20 årsdag och dansavslutning

I söndags hade syster Caroline sista showen med Lasse Khülers danssskola på vasa teatern i stockholm.
Så efter att ha firat henne på morgonen med paket och tårta så tog vi oss alla till stockholm, med oss hade vi också Håkan och catarina.
Hela deligationen stannade till på waynes för att ladda batterierna lite med en fika.

Men vilken härlig show syster! Bra jobbat! Du är bra duktig du! :)


   

Mors dag

Så var det alla mödras dag i dag också. Mycket på en gång!
Jag  har köpt en liten present till vår mamma från hela ligan som jag tror att hon verkligen kommer att uppskatta.
Den tänkte ge till henne så fort jag sliter mig från datorn.....



Caroline 20 år

Vad är det gör en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Carolines födelsedag
HURRA HURRA HURRA!!!


Vi har precis uppvaktat henne på sägen med frukost och paket.
Snart ska vi alla iväg....Carolie ska dra om en timme typ. Och vi andra drar vid 12 tiden.
Caroline har nämnligen show med lasse kuhlers danssskola idag och ett gäng dagar framåt på vasa teatern i Stockholm. Så nu gäller det att få på sig lite kläder och stoppa i sig nåt så magen blir nöjd och glad :)
Tack o hej för mig!





Den här helvetes jobbiga huvudvärken vill inte släppa........

Shopping

Lördag = shopping! :)

Mamma, Olivia och jag tog oss en sväng förbi stadium och skopunkten och sen vidare till Gränby Centrum för att handla lite igår. Jag köpte på mig två par skor på skopunkten och olivia fick ett par  "ta tre, betala för två" Vidare upp till gränby där jag köpte på mig ett till par skor och massa handdukar och en skjorta.
Skälet till varför vi åkte var för att köpa till presenter till Caroline, så det gjorde jag också. Jag hittade en skål till henne inne på duka.
O när vi väl tagit oss till Gränby så passade bi på att handla upp oss på lite mat på Kvantum.


Sen hem, packa upp allt och styra mat. Mitt i allt kom Karolina som var inbjuden på mat och shlagerkväll! Vi åt grillat och färskpotatissallad och tittade på eurovision song contest....jag somnade framför tv....det börjar bli rutin nu. Jag orkar liksom inte riktigt hålla upp ögonen längre :P


Fredag

Jag är nyss hemkommen från Uppsala. Jag mötte upp mina föräldrar för att köpa födelsedagspresent till syster Caroline som fyller 20 år på söndag. När butikerna stängt flörtade jag och Olivia till oss en middag på restaurang. :)
Det blev pasta med räkor och kräftstjärtar för min del. Mumsigt!

Nu sitter jag med papper, papper, papper.....försöker få till nån ordning i all oordning. Jag tänkte att det kunde vara smart att rensa och gå i genom allt nu innan allt ska flyttas, så det är klart och så slipper jag göra det sen när jag kommer ha tusen saker att göra.


Gud så sköt det är med fredagar! Att kunna sitta uppe sent och inte behöva oroa sig för att man måste gå upp tidigt imorgon..det är det bästa!!

Helg

Gud så skönt det ska bli med helg! Nu har jag och min grupp jobbat stenhårt hela veckan med ett grupparbete, så nu är vi värda lite ledighet innan vi kör i gång igen på måndag.

Nu ska jag gå ner o klä på mig och ta tåget in till skolan.

Hej!

Nu är det officiellt!!!!

Jag ska flytta från underbara Runristarvägen 2....
för att bli med lägenhet :)haha
Mer exakt ska jag och Janne ska flytta ihop! wie :)

Det är så att Thomas som Janne bor med nu flyttar ut och jag flyttar in!
Så den 1 augusti får jag nyckeln och Janne och jag blir sambos.
Det blev väl inte riktigt som nån av oss hade tänkt oss men det blir sällan som man har tänkt sig.
Så nu är planen att jobba, jobba, jobba o sommar och spara pengar:

Det känns otroligt bra

Det är du och jag hjärtat!


Så med anledning av att jag flyttar så har jag skapat en ny kategori (Hus o hem)
som kommer att handla om min flytt till Uppsala.


Grattis

Grattis söta fina Karolina på namnsdagen!  :)


Så var vi igång :)

Nu ska hela tasket rivas, nu ska hela rasket bort...så jag tar farväl och stora tårar rullar på min kind...

Nu ska köket ut! Pappa påböjade rivningsarbetet här i helgen.

Såhär ser vår matplatsdel ut just nu.
o herregud så det dammar o har sig.
Pappa har sprikat fast skivor mot själva köksdelen för att det inte ska damma allt för mycket. 
Men dammar gör det iaf :) 

Mycket. mycket, mycket

Nu är det mycket att tänka på! Grupparbete som ska vara inne på tisdag nästa vecka. Hemtenta som kommer snart. Sommarjobb.....hur blir det efter sommaren??? Snart är skolan över också, tiden går sjukt fort!!

Det händer rätt mycket annat också som jag inte vill avslöja ännu....men snart så ska jag dela med mig av det som sker i huvudet mitt.

Tack o hej

Välkomna ska ni vara!

Till min blogg med nytt utseende. OCh detta har jag lyckats med, alldeles själv!
Jag tycker det blev ganska så snyggt :) eller vad sägs?
Jag har lite i fila på, men nu har jag hållt på ett par timmar haha så jag får fortsätta nån annan dag, eller efter maten om jag inte kan hålla mig :)
Jag skulle vilja få till en bättre bild längst upp.....


I skrivande stund visar solen upp sitt fejs. Det är inte varmt i dag inte! fy fan va kallt det är!

Marknad

Vi tog oss en lite sväng ner på marknaden jag, mamma och Janne. Caroline stod nere på markanden och hjälpte till hos flitiga fingrar, pappa och Olivia hade redan dragit..de skulle springa valloxen runt.

Det är väl inte så mycket att se, på markanden egentligen...mest skit men jag och Janne köpte på oss lite köksredskap till vårt gemensamma hem...som vi nån gång kommer att få till :)

Eftersom det inte var så mycket att se drog vi oss ner till form där pappa och Olivia skulle gå i mål. Vi behövde inte vänta länge förrän de kom :) Jag fick bara med Olivia på bild......Bra jobbat syster! Hon sprang 5 km på 26 min.

Nu ska familjen bort på middag, jag och Janne blir själva. Vi ska äta kotletter och potatis med nåt mer till vet inte vad än dock. Vi var förbi Cornelia och lånade några filmer som vi tänkte titta på, sen blir det väl hockey Sverige - Finland också...om janne får bestämma :)


God morgon

Då har man vaknat tidigt av sig själv...igen. Vaknade faktiskt först av alla idag. Caroline var mig hack i häl, men hon ska upp och jobba på Knivsta marknad, annars hade hon inte gått upp vid den här tiden.

Som sagt, idag är det Knivsta marknad. Pappa och Olivia ska springa valloxen runt så jag tänkte ta mig ner på byn och se dem gå i mål. Sen måste ja ju visa Janne vilken folkfest det är i knivsta denna dag :P med karuseller, knallar och godisregn!

Sitter här o filosoferar lite för mig själv, tittar ut genom fönstret och kan bara konstatera att vi inte har vädert på vår sida idag :( Det ser kallt och regnigt ut, ush o fy
Tror jag ska ta o styra Janne en frukost på sägen faktiskt....det är han värd



Musiktips: Kleerup feat Titiyo - Longing for lullabies

8 Månader

Idag är det 8 månader sedan jag och Janne blev tillsammans :) Fan va tiden går fort!
Snart är det ett år en vi träffades första gången, 28 juni 2007 tror jag det var, första gången jag la ögonen på mitt hjärta :)

Jag älskar dig Janne ♥

Jag och Janne firade det med att få vakna av oss själva, inte ha mobiler eller väckarklocka på. Jag vakna som vanligt först, väckte Janne för att få lite kärlek men han bad så snällt om att få sova lite till så jag stoppade om honom, jag la mig o läste kurslitteratur....den här boken jag är på nu är faktiskt intressant, handlar om rent och orent, om anomalier och gränsdragningar - Me like :)

Efter frukost och sånt där kraffs drog vi ner på stan, Janne köpte på sig två t.-tröjor. Jag köpte leggings. Sen bar det av till Kniven för mat med min familj.

Nu är det hockey som gäller!


Söndag i stadsparken

Det har varit lite torrt med inlägg från mig....jag vet.
Jag var på Begravning i fredags, den var så otroligt fin och känslosam. En vän till familjen dog i april 51 år gammal. Lämnade fru och barn. Begravningen tog musten ur mig totalt....så jag har inte känt för att skriva något.
Så i lördags var jag bara hemma, hjälpte till med att olja våra utemöbler, klippa gräs osv. På kvällen tog vi sally in till mina kusiner i Uppsala för att fira faster som fyllt år. 

I söndags träffade jag Karolina i stan, vi köpte med oss mat och satte oss i stadsparken. De var jättefina planteringar överallt, kunde inte låta bli att ta kort  

skit också

Jag som suttit med ett inlägg om hur maxad min dag har varit....och så skiter det sig helt! inlägget läggs inte ut på bloggen.

Grrrrrr...jag orkar inte skriva om allt!


Imorgon är det Begravning.....

Back attack

Tack Britta för igår! :)

Nu har jag precis pratat skatt och jämkning med min alldeles egna kontakt på skatteverket :) Så nu har jag lite bättre koll på saker och ting,

Man lär sig nåt nytt vare dag
:)

Vad ska det bli av mig i sommar? det vet man inte....än....ska dra i de sista trådarna den här veckan så få vi se vad som händer....

Jag har jobbat på skolan i veckan, ska göra det imorn och fredag förmiddag också. När jag va ute o gick mellan gamla och nya skolan såg jag årets första liljekonvaljer! wie! De är så fina :) ´Det är ju galet fint ute nu!

Nej nu ska jag ner o läsa, läsa, läsa övervakning och straff


Hej!


Bra!?

Det löser sig, det blir bra det här!
Tänk positivt!

....

There's always that one person that will always have your heart
You'll never see it coming cause you're blinded from the start
Know that you're that one for me, it's clear for everyone to see
Ooh baby aw..
You'll always be my boo


image125

Snart är sommaren här!

Vaknade vid åtta idag av att solen sken in i rummet mitt, ska verkligen inte klaga på vädret idag, tänkte gå ut och hänga lite tvätt snart och sätta mig i en solstol och bara njuta av att jag inte har någonting att göra idag överhuvudtaget! Inget skolarbete för att nya delkursen börjar imorn, skit skönt är det!! :)

Men nya projektet på runristarvägen är köket, det ska börjar rivas imorn tror jag, så jag har fått order om att plocka undan dukar och likande som bara kommer ligga och samla damm.....så det ska jag väl göra.

Reflekterade i morse som att för ca en vecka sedan satt jag ute på altanen och då var det inte många träd som hade slagit ut, men idag är näst intill alla träd gröna :)
Den bästa tiden är nu! Det blir bara ljusare och ljusare, varmare och varmare, Wei!

image124
Jag hittade det här underbara trädet på väg hem, helt rosa var det! Fint inte sant?

2 maj

Igår fyllde mitt hjärta år - 23 år!
Vi for till Gimo för att fira honom tillsammans med hans familj. Kvällen bjöd på skaljdur, fläskfilé, oxfilé, bastybad och dopp i ikke uppvärmd pool.....

På bussen hem bestämde vi oss för att ta en utgång så vi hem till flogsta, bytte om och tog bussen ner till stan och Birger Jarl. Sjukt mycket folk var det, blev lite överrsakad faktiskt!
Jag hade jättetrevligt, fick dansa med snyggaste killen i stan ;)




Valborg -08

Så har det varit valborg igen då!

Valborgsmässoafton började med att jag tog cykeln ner till stan från flogsta. Mötte upp min familj och så ställde vi oss mitt emot saluhallen och inväntade startskottet för forsränningen. Janne hade i år bestämt sig för att delta i forstänningen så det var han vi alla stod och väntade på :)

Efter rännet letade jag upp en blöt och smått skadad älskling och så tog vi oss till flogsta, hämtade mat, cyklade ner till stan igen. Satte oss i ekonomikumparken med alla andra 90 000 personer som redan satt där :)
Åt potatissallad, rostbiff, vindruvor, baguette, mycket trevligt och mycket gott.

Jag och janne hade haft en tunn natt, natten till valborg så vi tog oss hem, sov ett tag , för att med nya krafter ta kvällen med en klackspark! Tog oss till salabacke för att grilla med jannes vänner....en halvtimme med cykel....duktigt trött och svettig när man kom fram. Men med lite mat i magen var Cecilia nöjd igen.

Kvällen slutade på Norrlands med Janne, Erik och Gustav och en korv lykades jag också med, bamse med rostad lök! Mums!


Födelsedag

Vad är det för en dag? är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är JANNES födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!!!


Grattis Janne, på födelsedagen!

Jag älskar dig!

image110

RSS 2.0