Speciell dag


Jannes föräldrar kom på besök för att hjälpa oss med tvättmaskinen och titta vad vi fick! det var inte tänkt att vi skulle få present utan snarare ge dem nåt för att de kommer och hjälper oss. Men Reima och Kaisa hade en "snälldag" idag vi fick en härlig krog med glögg, bananer, blodapelsiner, ananas. mango, avokado, citron, dadlar, nötter, polly och relexer. En relex till mig och en till Janne. Jag blev superglad när jag klev in i hallen och skådade kogen på matbodet :)
presenter som denna uppskattas!

Gooood Morgon!

o så var det söndag, fan va tiden går!
Nu har jag ialla fall pallat mig upp ur sägen och ätit frukost och snart ska vi iväg och träna, träna för hela slanten :)

gårkvällen var mycket trevlig, träffade upp några av mina kursare, gick till orvars och åt och snacka lite. tiger Lou skulle spela på V-dala ¨så vi begav oss dit senare på kvällen....men köandet resultarede i endas det. Vi stod och köa i en och en halv timme utan att komma in. haha så vi gav upp vid halv tolv och cyklade hem. men kvällen blev lyckad i alla fall enligt mig!


nej nu ska vi ta oss iväg. HEJ!


På väg

Snart ska jag och grabben min ta oss ner på stan och träffa upp mina kursare. Det blir lite käk och trevligheter :)¨
Så nu ska jag få rumpan ur soffan och göra mig i ordning.

Tidigare idag åkte jag och mötte upp mamma och olivia på stan, vi tog oss sedan till draget för att mamma skulle köpa en lampa till deras nyrenoverade kök. Gränby centrum blev nästa stopp där vi båda handlade upp oss på lite maaat .)

Det blev en ny kokbok, tidningsställ och skärbräda. Jag gillar att köpa nya saker :)

Ha en trevlig kväll!


träning


Jag och Janne har kommit igång med träning nu. I går tog vi oss an gymmet. Vi var inte direkt ensamma på friskis gym i ekeby men det gick bra. Idag blev det core/bosu, mycket  bra träning! stort fokus på balans och stabilitet samt att strärka bålen.  tåkigt att martina blev sjuk dock..det var tänkt så att även hon skulle varit med på dagens träning. Men nästa vecka kör vi! viösst?
 Ska boka upp mig för nästa vecka sen är det sängen som gäller! Natt natt




Present från nordea


Jag knep presenten diiirekt, titta så fint jag gjort! :P

Produktiv dag :)

Jag satt fram till strax efter ett med rapporten, sen värmde vi rester till lunch. Jag tog en dusch och sen bar det iväg till ica maxi. Förrådet hade sinat så det var dags att fylla på :)
Efter maxi cyklade vi hem, plockade upp kassarna och drog igång. Jag sprang runt och tvättade fönster medan Janne lagade underbar pasta al forno, ett recept vi hittade i Paulo Robertos kokbok. Det blev riktigt bra, mumsigt :)
Pasta al forno blev mat som vi kan ta med oss till skolan och hade knappast kallnat innan Janne drog igång med middagsmaten. Köttgryta och ris. Även den blev underbar. Med maten på spisen satte jag igång med brödbak. The kakor blidde det :)

Så nu sitter vi i soffan med en massa matlådor i kylen och ett helt gäng the kakor som ligger och svalnar av sig.
Nej nu är det dags för sängen, jag har varit uppe och igång sen halv nio i morse. God natt!




Kolla in vilket fint förkläde vi hittade på maxi, snyggt inte sant?

Ny design! Bitter?

jag kände för att piffa upp bloggen lite, vad tycks?

Nu sitter jag och känpar med min rapport som ska vara klar imorn,  jag vill verkligen inte det går så segt nu. Om jag fick välja så skulle den ha varit klar för länge sedan :)
solen skiner och det ligger frost på marken, det skulle vara så mycket trevligare att få gå ut och promenera än att sitta här! nej men jag är inte bitter!

och så nu till helgens aktiviteter. I fredags jobbade jag i knivsta så då passade jag och janne på att stanna kvar och äta lite mat. Det blev kalas-lax och pressad potatis.
Lördagen gick åt till att skriva rapport, på eftermiddagen åkte vi till gimo för att hälsa på Jannes föräldrar. vi hade en mysig eftermiddag/kväll med plugg, matlagning, bastubad och däckbyte. Kom hem sent lördagkväll, tog oss ett varmt bad och somnade som två barn direkt när vi lagt oss i sägen.

Nu är det söndag och jag ska bli klar med rapport.-jäveln för att kunna roa mig med andra saker. tack o hej!



RSS 2.0