hallå bloggen

Det har varit tunt med inlägg, jag har haft fullt upp är förklaringen :) nu har jag avklarat min första VFU period och så har jag hittat hem till uppsala efter en vecka i knivsta. Idag har det varit späckat, martina kom hit vid tolv, då gick vi bort till friskis vid ekeby, köpte kort till mig och tog första klivet in i vårt nya liv med mera rörelse. kom hem,  duchade och åkte till draget och ikea där vi handlade lite...hör på det här....julskaker! lite i tidigate laget kankse :)

Sen blev det storhandling på maxi vi var bra duktiga idag, 1010kr blev 820kr  :) resultatet av att man letar specialerbjudanden samt att i och med att jag nyligen flyttat fått extra erbjudanen.

Nej nu ska jag ska krypa ner brevid min älskling och titta på sex and the city filmen.

hej på er

bänkad framför tvn

Nu gäller det, matakuten för hela slanten :) Jag tänker såhär, man lär lära sig så mycket man bara kan om maten som vi stoppar i barnen i skolan så jag kan göra nåt åt saken när jag kommer ut i verkligheten!

Hemma?

Jag har lite svårt att förhålla mig till vad som är hemma och inte, är flogsta hemma? eller är knivsta hemma? hmmm.....
Det känns hemmigt nu när jag är i knivsta, samtidigt som vår lägenhet känns hemma.  aja det tar väl inte längre tid innan jag känner mer för ett av ställena.

Idag har jag klarat av min första dag på min VFU :) riktigt kul att få se en ny verksamhet och så studera den på ett helt annat sätt än vad man gör när man jobbar i barngrupp.
Fylld av en massa intryck har jag nu landat i soffan framför tv:n och ska ska snart vidare och jobba på gredelby. fullt ös, medvetslös :)

Vi hörs!

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

O jag bara älskar den filmen. Jag blir kär bara av att titta på den, kär och glad i hela kroppen!!!
Finns det något bättre än att känna så?
Men det suger att jag inte får sitta här med mitt hjärta och titta, förlåt älskling för att jag somnade i soffan igår :)

Segt

Hej hopp! idag är det lördag, jag är själv...igen! för janne är och pluggar.
Så jag har segat mig fram idag, tvättat lite, ätit lunch och just kommmit hem från en promenad för att jag har haft sån huvudvärk. Senare ska jag fara iväg hem till mamma och pappa för att äta middag och umgås. Men nu ska jag först åka till maxi och handla lite :)

over and out!


Ensam

Så sitter jag här igen, ensam och tittar på tv. Janne har tentaperiod och tillbringar majoriteten dygnens alla timmar tillsammans med sina böcker och kursare. Jag skulle döda för att kunna få ha honom hemma just nu :)
just eftersom vi inte ses så mycket för antingen börjar jag tidigt och inte han eller så börjar han tidigt o inte jag. På eftermiddagarna kommer oftast jag hem först och sen dimper janne in som ett brev på posten precis lagom till mat :)
Och nu när det är tentaperiod så försvinner han igen efter maten och så blir jag själv....Jag har inte alltid nåt emot att vara ensam, det kan vara rätt skönt ibland, men inte ikväll!!!! Jag kanske reagerar såhär för att jag är trött....jag flänger som en vante mellan uppsala och knivsta för att jobba, det tär lite...

Jag ber som ursäkt för ett lite väl negativt inlägg.
tack o hej

VFU

(Verksamhetsförlagd utbildning) ska jag ut på nästa vecka. jag har blivit placerad på Ängbyskolan i en förskoleklass :)
Så imorgon ska jag ringa mina handledare och presentera mig samt höra mig för när,  var och hur...vad som gäller på måndag. Det ska bli riktigt spännande att få se en annan förskoleklassverksamhet :)

Till VFU:n har vi fått ett ton böcker att läsa, för uppgiften vi har med oss ut är att vi ska bestämma oss för ett ämne som intresserar oss och sen ska vi oservera och intervjua och skriva en rapport på det hela! Så jag sitter just nu arton miljarder sidor som ska läsas.......

Underbar söndag

Jag vaknade av mig själv klockan halv nio. Gick upp och donade lite för mig själv ett tag, städade lite, fixade frukost och väckte Janne vid halv tio. Sen åt vi frukost tillsammans efter det en promenad isolskenet runt halva stan typ :P härligt!
lunch, hemgjord pizza från dagen innan för att sen ta bilen (som vi lyckligt lottade att få ha tillgång till idag) iväg för att köpa födelsedagspresent till jannes syster och så skulle jag ha en plattång eftersom min gamla gick sönder igår.

Vid tre var vi hemma igen då drog jag igång med brödbak, det blev tekakor :)
Nu sitter vi mätta efter middagen i soffan och tittar på pretty woman....en av mina favoritfilmer.


De blev riktigt bra den här gången!

sådär ja

                                
            Det blev inte så många bilder tagna på inflyttningsfesten :P
           Men de här två korten lyckades jag få till och visst blev de bra? haha :)


RSS 2.0