Förberedelser

Ikväll är det inflyttningsfest, vi blir ett helt gäng faktiskt :)

Jag har precis varit iväg och handlat på maxi i stenhagen så nu ska jag börja fixa och dona med allt..allt ...allt :)

återkommer imorn med bilder från evenemanget

Hejdå

Nyheter

i min garderob.....



Kofta från Zara



Linne från cheap monday
trosor från calvin klein



Byxor och skärp från MQ



Tröja från MQ



Läderjacka från denim for girls

Nu är jag fit for fight inför hösten :) fasiken va härligt det är att få köpa lite nya kläder!

Tillbaka

Så nu är vi tillbaka i Flogsta igen.

Vi vaknade i morse med en ekande tom mage vi rådde bot på det genom att ta oss ner sex våningar till hotellets restaurang och frukost buffén som stod uppdukad. Ja herregud va vi åt, det blev smörgåsar med tusen pålägg, yoghurt med flingor och müsli, färska frukter, färskpressad apelsinjuice, ägg...pannkakor med vispad grädde och sylt. Det kändes som om jag rullade ut därifrån sen, så mätt var jag :)
     


Sen blev det mer shopping, det räckte inte med gårdagens inhandling :) så vi drog ut på gatorna igen! vid tre-tiden tog vi tåget till knivsta, där vi fick låna bilen av mina föräldrar för att åka till kvantum och fulla på i kylskåpet.
sen tillbaka till knivsta för att avnjuta en underbar middag, ålgstek med potatisgratäng och rödvinssås, hallon och kokospaj  med glass  MUMMA :)

 


God morgon

god morgon, hör fåglar sjunga glatt..god morgon god morgon i kör!

Hej på er allihopa. En alldeles nyvaken Cecilia sitter vid tangentbordet och skriver. Snart ska hon snart ta en dusch för att sen göra sig i ordning, för idag åker hon och hennes pojkvän till Stockholm över helgen. De har bokat ett hotellrum på östermalm och ska tillbringa lördag och söndag där. :) shopping, god mat och kärlek är det som står på schemat.


Vi hörs imorn!

Hej Olivia

Ja, jag tycker du kan se Patrik 1,5  =)

Omotiverad



Jaha så här ser min dag ut idag, plugg, plugg och åter plugg. Vi har idag fått vår hemtentamen. Så nu sitter jag här på skolan och försöker få till nåt bra :)

1 år :)

Så har vi passerat ett år tillsammans älskling!
Vilket otroligt härligt och händelserikt år det har varit, jag är så glad att jag har dig!


Ett årsdagen firades igår hemma tillsammans, Janne kom hem efter mig, så jag hade lite tid att förbereda. Jag hade köpt en liten flaska bubbel och en paket till honom.  Själv fick jag sex and hte city boxen av honom! WIEEEEEEEEEEEEEE  :) Senare åt vi en  härlig ungsstekt kyckling med potatis till. 
Kvällen avslutade inte lika romaniskt med plugg på snerkes :)
 
   



Precis hemkommen

efter att ha suttit på snerkes sen kl 19. Jag hängde på Janne och hans kursare då de skulle plugga och jag hade två referat att skriva.

Nu är det gjort och jag håller på att skiva ut dem så vi kan gå o lägga oss :)

Imorn är det föreläsning kl 8   Wieeeeeeee!

God natt på er allihopa


Testa nytt

Jag sitter nu och dricker ett nytt inköp; c-vitamin med blåbärssmak. Den är riktigt god faktiskt, det är nog min nya favorit när vi pratar c-vitaminer :) Skälet till varför jag dricker är för att jag fortfarande inte blivit av min förskylning.....


bra där

Jag hade bestämt mig idag för att jag skulle vara riktigt produktiv...men som alltid när jag har höga ambitioner så spricker det :)  Här nedan följer listan på vaf jag hade tänkt hinna med idag, som ni ser så har jag inte legat helt på den lata sidan....men allt är inte gjort... får ta tag i resten imorn.

[x] Tvätta handdukar

[x] Baka  bröd

[x] ordna med kurslitteratur

[ ] Städa klädkammaren

[ ] plocka ordning i köksskåpen

[/ ] Plugga 

[x] Handla


Brödbak

Så har jag gett mig på veckans andra brödbak,  jag fick inte med de första baket på bild med det blev tekakor med linfrö i.
Dagens bak blev grova limpor med allt möjligt i, vetekross, rågkross, gramhamsmjöl, rågsikt, filmjölk mm.


Patrik 1,5

Biofilmen vi stressade ner till var Patrik 1,5. Jag tyckte den var en riktigt bra film,  som jag skrattade :) Filmen hade allt, humor, allvar, intriger, känslor och kärlek. Jag tycker att ni som inte har sett den  SE DEN !



Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Idag har jag haft en lugn dag. Hade bara VFU - iformation mellan 13 och 14. sen satt jag kvar ett tag och pluggade på biblioteket. Bra där. Sen hem för att börja med maten, Janne var mig hack i häl och kom hem strax efter mig.

Vi fick ihop en riktigt god fredagsmiddag, Potatisgratäng med oregano,  fetaostgratinerade rödbetor och lövbiff. :) Vidare stressade vi ner till stan för att gå på bio.


Nu sitter jag hemma igen, själv och tittar på tv......och äter ost och kex :P

Lyx




Ikväll blir det torsdags-lyx.
Vi bestämde oss nyss att ta en bio, det är ju så himla bra när man är student för då kostar en bio bara 60 kr. :)
Det tycker vi om!


det blir Arn filmen nr 2 och en godispåse till det,MUMS! :)
Ha en trevlig kväll allesammans.

Dramatik

ja mitt i matlagningen skär sig Janne i fingret, det börjar blöda rätt rejält så vi befarar att vi måste åka iväg och sy.
Så vi ringer 112 och frågar hur vi ska göra...de rekomenderar att vi tar sjuktaxi upp. Så vi bokar en sån men blir lite osäkra på av det kommer kosta oss så vi ringer Jannes systers pojkvän som slänger sig i bilen för att hämta upp oss.

Väl ute på parkeringen när vi står och väntar så kommer Janne på att - kanske vårdcentralen kan ta emot mig... så Janne in där och jag står kvar på parkeringen. Sen slänger han ut sitt huvud och säger att han får hjälp där och att jag ska ringa och säga tt vi inte behöver skjuts till akis....ja shit.


Efter mycket om och men så kommer Janne ut från ett undersökningsrum och berättar att han inte behövde sy. TUR!

Så nu har vi landat hemma igen, lite skakis är vi båda två. :)

 

Underbar


Du är mitt allt! Du är det bästa jag vet.
Du är min stöttepelare i livet. Jag är så glad för att du finns, att få komma hem till dig varje kväll, att få lägga mig brevid dig och att få vakna upp med dig varje morgon.
Jag älskar dig!

Uppdatering

Det har varit lite tunt med inlägg den senaste tiden. Förklaringen till det kan ha o göra med att jag har rätt mycket att göra. Skolan tar upp mycket av min tid nu och jag är bra trött efter att ha kommit hem från skolan, lagat mat och ätit. För när jag väl får tid för att satta mig framför tv:n eller datorn så är jag så trött att jag går och lägger mig, eller somnar i soffan. Kul liv?

I tisdags kväll var jag på nollningsavslutning på Gotlands. Det bjöds på mat och vin,spex och dans :)
Nu är nollningen över...och alla tokerier :)

Nyårs-Cecilia och nyårs-Donna

Gooooooooooood morgon

Sitter och äter frukost nu, ska snart ge mig väg på cykeln för att ta mig till en föreläsning som börjar 8.15, men va jobbigt det är att gå upp tidigt, speciellt när man sover dåligt pga förskylning....men man ska inte klaga.

Vi hörs!

I festlighetens tecken

Hallå hej bloggen!
Nu så, sitter jag i soffan med datorn i knät och tittar på gilmore girls. Jag har precis fått mitt hjärta ur sängen, han uttryckte stort behov av att få sova ut så när en annan vaknar vid nio tiden, somnar om ett tag för att sen gå upp så lät jag honom ligga kvar.

Igår var vi över på Idunagatan för att fira att Karolina fyllt år, en mycket trevlig tillställning med trevliga människor. Det blev lite snittar, druvor, bubbel, tårta, bullar och drinkar.....och det blev lite för mycket av den varan för när vi kliver in på Birger och börjar dansa loss vänder sig magen lite på sned och kvällen avslutas tidigt ( illamående)med att jag och Janne får skjuts hem av Martina, som för överigt måste ha haft en sisådär kväll men ett gäng fulla människor och en illamående Cecilia. :P

I fredags hade vi bjudit över mina och Jannes föräldrar på ínflyttningsmiddag. o som vi hade styrt och fejat innan :) dammsugit,våttorkat, plockat  undan dammat.
Det kändes konstigt att bjuda över sina föräldrar på mat faktiskt, det blev liksom på riktigt att jag nu inte bor kvar hemma, utan att det här är mitt hem.
Vi bjöd på lite snacks och bubbel innan maten och själva maten var rosmarin marinerad fläskkarré, ungsrostade rotfrukter (potatis, morötter, palsternacka och rödlök) fetaostgratinerade rödbetor, egen gjord,(visserligen med hjälp av mamma) roädvinssås och sallad. Till efterrätt blev det kladdkaka med blåbär och grädde, kaffe och whiskey.


tidsbrist


jag hade tänkt skriva ett lägre inlägg idag men....tiden...går fort.

Nu är vi alla fall på väg till Karolinas födelsedagsfirande. Mingel, drinkar och snacks :)
jag skriver mer imorn!
Hejdå!

Strömavbrott

Alltså hejd?

Jag kommer hem idag på eftermiddagen efter att ha varit med pappa på ikea och köpt en möbel vi ska ha tv:n på. Inte långt efter pappa har åkt och jag står  i köket och styr maten för full makaron så går strömmen.....och det var ungefär 17.10...så vi ringer studentstaden och det visar sig att alla lägenheter i vårt hus är utan ström. De meddelar att jouren rycker ut och att de hör av sig när de vet mer. Senare ringer det på dörren och en kille säger att om en halv timme till en timme ska vi få tillbaka strömmen....nu är jag bra hungring och klockan är nu 18. Men vi tar det säkra före det osäkra och beställer hem mat. Det var tur det....för elektrikerna jobbar på och strax efter 22 får vi strömmen tillbaka. grejen var att jag hade ett referat som var tvunget att skriva då det ska lämnads in imorn 8.15. så efter mycket om och men, ligger jag nu i sägen med referatet utskrivet....

Fan va beroende man är av ström! 

God natt

Skolstart

Så har jag klarat av första skoldagen (igår) och nu sitter jag och läser en bok som heter De yngsta barnens läroplanshistoria, inte nog med att det var rivstart igår med massor och massor av information så har jag åkt på en förskylning. Halsen gör ont och näsan rinner....det är fan inte kul alltså!



Min förskylda syster Caroline kom förbi efter ett tandläkarbesök för att hon hade några timmar att fördriva innan hennes föreläsning började. Så vi satt ett tag med plugg, sen åt vi lite lunch och nu sitter jag här själv igen och dricker lite the för halsens skull.

om några timmar bär det av till universitets trappan för att möta upp en massa andra lärarstudenter och följa dem på en barrunda. :)

I´m back

Nu är jag hemma igen! (för er som inte vet så har jag och min älskling varit på mallis en vecka) Gud så underbart det var!! Jag njöt varje minut, varje sekund av ledigheten, värmen, att få tillbringa en hel vecka tillsammnas med mannen i mitt liv.
Lördagen 23 augusti kl 03.45 steg jag och Janne upp efter en mycket kort och rörig natt. Vi åt lite frukost, packade ihop det sista och fick skjuts av syster till Arlanda. 06.00 gick planet och ca 10.40 landade vi på palma de mallorcas flygplats.
Sen väntade transfer till Calas de mallorca där vi skulle tillbringa vår vecka.

     
    


RSS 2.0