Shopping inför resan

Om cirkus en vecka åker jag och mitt hjärta till Mallorca så jag bestämde mig idag för att inhandla nån bra bok till semestern. Jag tycker att det är så himla gött att ligga på stranden eller vid poolen och läsa en riktigt bra bok, en bok som man försvinner in i för att den är så bra.
Det var just en sån typ av bok jag var på jakt efter. Jag hittade några ett par böcker P.s. Jag älskar dig och Där regnbågen slutar av Cecelia Ahern och Mars åtrår Venus, Venus ålskar Mars  av John Grey ( tror det var så boken och författaren hette)som jag tycker verkar bra men om det ör riktigt bra böcker , vet inte om de är riktigt bra böcker än eftersom jag inte har påbörjat nån av dem.

 

Premiär!!

Jag sitter och premiär skriver på min nya dator :) Jag fick till det går, syster kom och hämtade upp mig så jag kunde då skjuts och slippa kånka runt på en dator i stan sen. 

Nu är jag och datorn i Knivsta där vi ska bo i helgen och veckan som kommer eftersom skolan behövde min hjälp nästa vecka och vad gör man inte för skolan man jobbat på fram och tillbaka i tre hela år nu!

igår kom Martina över på middag och film...jag lägger upp några bilder, behöver jag säga mer???







Sådär ja

Nu är jag sambo och jag börjar vänja mig vid att bo och ta hand om mig själv :)

De första dagarna i lägenheten grät jag typ en gång i timmen, men efter att spenderat några dagar här har jag anpassat mig till förändringarna och det känns otroligt bra!

Igår  gjordes det en utflykt, till exotiska Gimo. Där vi åt mat hos Jannes föräldrar för att sedan åka och titta på fotboll, det var vår första utflykt som sambos :) Idag åker Janne tillbaka till Gimo för att jobba en sista vecka. Själv blir jag kvar i uppsala ikväll och bjuder över Martina  på middag och en film för att imorgon åka till Knivsta. Där blir jag kvar hela veckan då jag ska jobba på skolan.


Innan något av ovanstående sker ska Cecilia ner på stan och köpa en dator!!! WIE :)

Tack!

Mamma och pappa för allt ni har gjort för mig!
För all hjälp jag har fått och för alla saker ni köpt till mig,ni är helt otroliga :)

Humor

" - Vad är det här för kräm, är den finsk?"

"- Nej återfuktande"

Släppa taget

Hej mitt namn är Cecilia och jag har svårt med förändringar!
Nu sitter jag här, i lägenheten i Uppsala och känner mig lite rotlös.....
Jag har nu gjort en stor förändring i mitt liv nämnligen flyttat från Knivsta för att stå på egna ben.
Mina föräldrar hjälpte mig över med min säng och allt annat som var kvar i mitt rum. Så nu har jag knappt nåt kvar i Knivsta och det känns lite konstigt...




" - Du vill gärna ha en fot kvar här va?" Om sanningen ska fram så är det pecis så jag känner just nu, inte riktigt redo att släppa taget...

Grattis

Pappa på namnsdagen!  :)

Flytta flytta flytta

Idag går stora flyttlasset, säng, skrivbord, korgstolar, bord och kläder ska köras över till uppsala idag. :)
Men va mycket grejer jag har! vi har redan kört över en massa saker...hela legenheten är full med kartonger och grejer, det kommer bli kaos senare idag när allt annat kommer!!

Det är inte så jätteroligt att flytta ska jag säga er! det tar liksom aldrig slut med saker som ska packas ned, känns inte som jag gör annat än att packa, packa upp, packa, packa upp.

Det är med gråten i halsen som jag lämnar huset på Runristarvägen, jag har trivts så otroligt bra här! Men även Cecilia ska ta sig i kragen och bli vuxen...

Nu väntar en höst tillsammans med min allra bästa vän och kärlek!





Hej då,  älskade hus!

Uppdatering II

Vidare så har jag jobbat på, jobbat jobbat jobbat. Men imorn är det sista dagen för mig, sen blir jag ledig! Det ska bli så skönt att få vara lite ledig innan skolan börjar. Och för er som inte vet så har jag sökt lärarutbildningen...i efterhand så jag vet fortfarande inte om jag har kommit in. Kommer jag inte in så blir det socialpsykologi eller pedagogik.


I fredags ( 1:a augusti ) blev jag och Janne sambos...eller jag det känns inte riktigt så ännu eftersom jag fortfarande har en massa saker kvar i knivsta, min säng och mina kläder. Sen är det så att Janne jobbbar ett gäng dagar till så även då jag har fått nyckel och betalar hyra bor vi nog inte ihop än på någon vecka.

Nu ska jag ge mig, sängen väntar!
Imorn ska vi köra över lite mer saker :)

God natt på er allihopa!

Uppdatering I

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen. Men när det var sådär varmt och härligt låg jag mest ute och glassade efter jobbet. Det fanns liksom inte lust att sätta sig framför datorn.

Men nu är det andra tider....regniga tider, o jag som bara hatar regn!!!

Det som har hänt sen sist är att för några helger sedan åkte familjen och Janne ut till Örskär och bara njöt. Det är helt underbart på Örskär, inga bilar, inga affärer, inga människor, ingen stress....Men det blev bara en helg för både jag och syster var tvugna att åka hem för att arbeta.
Jag uppskattar verkligen att vi får möjligheten att få komma och hälsa på, få uppleva sådan härlig natur!
Jag och syster fotodokumenterade allt, här kommer några bilder:

         


RSS 2.0